Bieberl0ve ¢¾ - Justin Drew Bieber, forever.

Justin Drew Bieber


Bilde gjennom årne..  Gutten forandrer seg, men han er fortsatt den samme! 
Så skjønn han er♥

-Hva liker du best ved Justin? 

I dag er Justin 18 år!


GRATULERER MED DAGEN, JUSTIN DREW BIEBER ♥ 


18 Years old. The little boy we all fell inlove with isn’t so ‘little’ anymore. Happy 18th birthday, Justin Bieber. ♥

Det er sykt at lille kidrauhl har blitt 18 år! Vi husker fortsatt da han var 14 år, akkuratt startet karieren sin og var en søt liten gutt. GUD, vi savner den tiden!

Justin kommer alltid til å være kidrauhl for oss, uansett hvor stor han blir!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

- Hva syntes du om at han er 18 år, i dag?

 

 

Justin tulleringer kjendisene!


Kjendiser og sladder hører sammen. Ryktene om de største superkjendisene når sladderbladene lenge før de er bekreftet- eller avkreftet- av kjendisene selv. 

Det som er sikkert, er at Justin elsker å tulle med folk. Justin lar aldri muligheten til å tulle ga fra seg. I boka ''First step 2 forever: my story''  Forteller han om hvordan han lurte hele kjendis listen på Grammy-utdelingen i 2010. Sammen med Kesha skulle Justin presentere Bon Jovi opptreden, i stedet sa han navnet til sin store kjendisforelskelse, Beyonce- med vilje.
-Jeg mener Bon Jovi, stammet Justin fra Scenen. Lokalet var stappfult av kjendiser, blandt annet Beyonce.
-Beklager, jeg har Beyonce på hjernen, fortsatte Justin og latet som at han hadde dummet seg ut. Alle gikk fem på, spesiellt Beyonce. Etter showet ga hun han en klem og stilte opp på et bilde med han. - Akkurat slik Jusitn hadde håpet på.

 En annen kjendis som har fått smake på Justin's rampestreker, er Miley Cyrus. Justin bonbanderte telefonen hennes med oppringinger midt på natta. Stakkars Miley trodde det var et barn eller en fan som hadde fått tak i nummret hennes. Da henne byttet nummer emn oppringingene fortsatte, ble hun så furstret at hun skrek "klokka er tre på natta!" i telefonen. da først avslørte Justin seg, og ba henne ringe han opp igjen, samtidig som han lo godt av sin egen spøk.
-Jeg ble skikkelig oppgit, og tenkte at jeg kom til å skade gutten. lillesøsteren min elsker han, men jeg skal drepe han sa Miley til Graham Norton Show om den dårlige spøken. 

Selena Gomez er en annen Disney-Stjerne som har fått tulletelefoner fra Justin. I et intervju med NRJ Radio skrøt Selena av Justin's talenter, og sa han var en lojal venn, før hun la til at hun også får tulltelefoner fra han.
-Han sier alt mulig. En gang ringte han og lot som han var stylisten min, men jeg avslørte han, sa Selena til NrJ Radio.

Ingen av kjendisene som har fått tulletelefoner fra Justin har nok blitt så skremte som R'N'B-artisten Akon.
Etter å ha fått nummret fra manager Scooter, ringte nemlig Justin opp Akon og utga seg for å være hans ukjente sønn.
-Pappa, hvorfor elsker du meg ikke?! sa Justin, og skremte vettet av Akon, ifølge Scooter.

På spørsmål om han virkelig tulleringer kjendisvennene sine, twitret tullebukkenJustin:
-Tuller du? Selvfølgelig gjør jeg det! jeg tulleringer alle!

  
Også ler vi litt !

-Hva syntes du om at han tulleringer kjedisene? 

Kontakt av Justin


Du kan finne Justin Bieber via disse linkene:

 

♥ Twitter: http://twitter.com/#!/justinbieber

♥ Facebook: http://www.facebook.com/JustinBieber

♥ Bieberfever: http://bieberfever.com/

♥ Kontakt: http://bieberfever.com/contact

♥ Fan side: http://www.justinbieberneversaynever.com/just_for_u.php

 ♥ Finn musikken hans: http://www.justinbiebermusic.com/myworlds/


Justin som Tweet'et noen for noen dager siden:)


Mangler vi noe, eller vil du ha bloggen din linket? :) Si ifra, så fikser vi det.

Justin Drew Bieber


Justin Drew Bieber ble førdt den 1 mars 1994 i Stratford. Han vokste opp i en ganske liten by, og var en helt vanlig tenåringsgutt som likte å synge og utfordre seg selv. 

Som 2 åring kunne han allerede spille gitar, trommer og han kunne synge. Han begynte oppover årene og utvikle disse ferdighetene, og ble med i en sangkonkuranse bare for morro da han var 12. Han kom på 2 plass i denne konkuransen. 

Justin Bieber og moren hans begynte å poste sangvideoer av Justin på youtube i 2008. Det var Scooter Braun som oppdaget han og som ville kjempe for å gjøre Justin til en stjerne. Så han fløy Justin Bieber og moren til sitt nye hjem i Atlanta. 

Justin Bieber ble introdusert til R&B stjernen Usher, og fikk synge for han. Usher ble selvfølgelig impornert, og ble enig om å signere med Justin.

I Januar 2010 ga han ut sitt første album, my world 2.0 som er en av de mest kjøpte verden over. Han er også nå på sin world tour hvor han skal spille 89 konserter. 

Nå i 2011 er Justin Bieber en av de mest kjente kjendisene, og han klarte å selge ut madison square garden på 22 minutter! Så det er vel ganske lett å skjønne av Justin Bieber er stor. 

Denne gutten fra youtube, som ikke hadde tatt noen sangtimer eller noe lingende, er nå en av verdens største pop-stjerner! Det er vel ganske sykt. Spesielt med tanke på at han klarte alt dette på ca 2 år. 

[EDIT: Det kommer mer og bedre fakta. Dette er bare midlertidig folkens!]

 

Bieberl0ve

17 Drammen

Hei vi er 2 jenter på 15 år, som er store beliebers begge to, og har valgt og blogge om livet til Justin. Vi skal prøve å komme med de ferskeste nyhetene om Justin så mye som mulig, men kan ikke love en haug med innlegg hver eneste dag. Vi håper dere liker bloggen, og en kommentar hadde vi satt veldig pris på:)

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Designhits