Bieberl0ve ¢¾ - Justin Drew Bieber, forever.

Blogganbefaling 5


http://www.jdbworld.blogg.no - En utrolig søt bieberblogg. Hun har utrolig brae historier og skriver utrolig bra innlegg!

 http://vetdualtomjustin.blogg.no - En blogg vi har fulgt med på utrolig lenge. De har ofte nyheter og nye bilder. Designe har søte fager og headeren er utrolig søt!

 http://aboutjdb.blogg.no/ - En blogg vi har fulgt med på siden hun la oss til! Hun er flink til å linke når hun tar fra andre. Kjempe fint deisgn. Kjempe fine farger og utrolig flink til å lage innlegg!

http://supportbieberjustin.blogg.no - Dette er en blogg vi er fast leser av, og har vært det siden første dagen hennes! Det er en utrolig søt bieberblogg og hu oppdaterer, Designet er utrolig fint, men headeren er litt utydelig (det var ikke slemt ment) :)

http://JustinDBSwag.blogg.no - en utrolig bra BIEBERBLOGG.. De erraske med nyheter, utrolig søtt design spessielt headeren.. Vi er hvertfall fast leser! -Leser du noen av disse bloggene?

Blogganbefaling 4


 http://www.jdbdream.blogg.no- En utrolig bra blogg!  Hun skriver også Historier som er verdt å lese, de er kjempe bra!
Designet er kjempe fint, og hun er flink til å skrive! 

http://redliipstick.blogg.no - Vi er ikke fast leser av bloggen, men har vært innom noen ganger. Det er et kjempe fint design, og jenta som blegger er utrolig pen! verdt en tur innom!

 http://swagme.blogg.no - En utrolig søt blogg. Hun blogger ikke bare om JB men også om andre ting i livet hennes.
Dette er en blogg vi er innom hver dag og liker den utrolig godt!

 http://AmalieLienKarlsson.blogg.no - Dette er en blogg vi ikke leser, vi har helt ærlig aldri vært innom den. Men å har vi det:)  Hun er kjempe flink til å blogge og legger ut masse bilder. Designet hennes var utrolig fint! -Leser du noen av disse bloggene?
-Hva syntes du om anbefalingen din? 

Blogganbefaling 3


http://justinbiebertheoneandonly.blogg.no -Dette er en bieberblogg som skriver historier og nyheter. Historien er utrolig bra, vi har fulgt med en stund og andbefaler dere i å ta dere tid til å lese de.

http://www.fridalovesbieber.blogg.no -Hun skriver historier og nyheter. Denne bloggen er vi ikke fast leser av, men er innomm innemellom. Designet er utrolig søtt og hun er flink til og oppdatere.

http://bieberhistorier.blogg.no/  -Hun skriver bare historier, og de er veldig bra. Bloggen er ganske ny, det er ikke så lenge de startet og de fortjener de leserne de kan få! Designet er også kjempe søtt.

http://jstory.blogg.no -Hun skriver kun historier. Historie delene er ikke så lange, men hun legger ut deler ofte.
Bloggen er verdt og gå innom!


-Hva syntes du om  anbefalingen din?
-Leser du noen av disse bloggene? 

Blogganbefaling 2


 http://NinaJBfan.blogg.no - Utrolig bra bieberblogg. De blogger ofte og opptaderer leserne. De har historier og nyheter, bloggen er verdt og ta en tur innom, vi er vast leser og har vært det kjempe lenge.

 http://beliebersdream.blogg.no -Hun skriver bare historier. De er utrolig bra vi har lest ganske mange av de og digger de! Hun har et kjempe fint design og er flink til å skrive.

http://www.maajaz.blogg.no -Denne bloggen leser vi egentlig ikke. Vi har vært inne på den og lest noen innlegg. Men bloggen er veldig bra, hun har bra design og skriver bra.

http://www.GomezFreaks.blogg.no -En utrolig bra selena gomez blogg. Hun skriver om Selena og Justin. Dette er en blogg vi har fulgt med på siden hun la oss til. Hun har et kjempe søtt design. og opptaderer dere om Selena ofte.

-Ble du fornøyd med anbefalingen?
-Leser du noen av disse bloggene? 

Bloggandbefaling?


Vi har tenkt til å ta en liten blogglinking av bloggen din for å ha noe å blogge om, når det ikke er nyheter...

Alt du trenger å gjøre er å kommentere bloggadressen din.

Vi kommer til å anbefale/linke 2 blogger i uka (når vi har tid, og det ikke er noe annet å blogge om), helt til vi ikke gidder mere :)!

 

-Vil du bli anbefalt/linket? -Skriv bloggadressen og hvorfor i kommentarfeltet!

Bieberl0ve

17 Drammen

Hei vi er 2 jenter på 15 år, som er store beliebers begge to, og har valgt og blogge om livet til Justin. Vi skal prøve å komme med de ferskeste nyhetene om Justin så mye som mulig, men kan ikke love en haug med innlegg hver eneste dag. Vi håper dere liker bloggen, og en kommentar hadde vi satt veldig pris på:)

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Designhits