LEV KRØLLEFRITT (Bieberl0ve ¢¾)

LEV KRØLLEFRITT

SmartBuds er en UB bedrift på 5 jenter som går faget entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 på Røyken Videregående 2 klasse.

Vi fungerer som et importfirma og tilbyr ørepropper med spole, fra merket ReTrak. ReTrak kommer fra en kjent bedrift/produsent etablert i USA som heter Emerge Technologies, de har ikke plassert seg i Norge enda- derfor ønsker vi å satse på ideen om å tilby dette også i Norge.

Øreproppene er komfortable og kommer i ulike kule farger. De er laget av plast materiale og tre forskjellige størrelser på Soft Gel ? Comfort pluggene kommer med i pakken (small, medium, large). Dette gjør at proppene fint passer til alle. Produktet er designet med en ledning på 1,2 meter.

Hensikten med dette produktet er å skape orden ved å slippe krøllete ledninger og at dette skal ta mindre plass i vesker, lommer osv..

I SmartBuds Ub har vi en primærmålgruppe og en sekundær målgruppe, forbrukermarkedet og det offentlige markedet. Fordi målgruppene befinner seg på to forskjellige markeder segmenteres de forskjellig. Primærmålgruppen er unge voksne i alderen mellom 16 og 29 år. Sekundærmålgruppen er voksne i alderen 30 år og oppover. Vi legger også vekt på at vi vil nå ut til folk som trener, kollektivt reisende og ellers generelt musikkelskere.

Produktet koster 199,- 
Har du spørsmål, kontakt oss gjerne på melding via Facebook.
https://www.facebook.com/SmartBudsUB?fref=ts 

På bildet under ser dere hva SMARTBUDS UB importer!! :) ♥ Hva syntes dere om vår forretningside?
♥ Har du likt facebooksiden vår?
Hvis ikke, klikk dere inn HER. 

18.02.2015 kl.11:36

de var stilige :)hits