Justin: - Det var ikke meg (Bieberl0ve ¢¾)

Justin: - Det var ikke meg

Etter Bon Jovi og Justin bieber konsertene som ble holdt i Johannesburg (Justin sin var 12 mai) skal det ha skjedd et innbrudd i stadiumet.

  Tyvene skal ha brutt seg inn i en safe i Soccer City-stadion i Johannesburg. Ved hjelp av hammer, meisel og tau skal gjerningspersonene ha klart å få med seg 215.000 pund, nærmere to millioner kroner.

- De mistenkte kom seg inn gjennom taket, opplyser polititalskvinne Katlego Mogale.

  I beste Hollywood-stil har de heiset seg gjennom taket, og fikk med seg nærmere to millioner kroner i utbytte. Spekulasjoner går på at tyvene kan ha flere dager på å «hogge» seg gjennom veggen for å nå fram til skatten: inntektene etter Biebers og Bon Jovis store konserter på arenaen.

Pengene var inntekter som stammet fra konsertene til Bon Jovi og Justin Bieber, som begge nylig spilte konserter på finalearenaen fra fotball-VM i 2010.
 


  Tyveriet føyer seg inn i rekken av overskriftene Bieber har skapt i løpet av sin Believe-turné. I Tyskland ble Biebers kjæleape konfiskert, i England truet han med å banke opp en fotograf og i Sverige ble det funnet narkotika på turnébussen.

I tillegg kom han i hardt vær for kommentarene han skrev i gjesteboka etter å ha besøkt Anne Frank-museet i Amsterdam.


  Ingen har nok mistenkt den kanadiske 19-åringen for å ha noe som helst med kuppet å gjøre, men ifølge TMZ har han sent følgende melding til dem: «Det var ikke meg».

Stadion, hvor også VM-finalen i fotball ble arrangert i 2010, er nå stengt av helt, mens etterforskningen pågår. Ingen arrestasjoner er foreløpig gjort i saken.
// VG.no 

 Bieberl0ve

17 Drammen

Hei vi er 2 jenter på 15 år, som er store beliebers begge to, og har valgt og blogge om livet til Justin. Vi skal prøve å komme med de ferskeste nyhetene om Justin så mye som mulig, men kan ikke love en haug med innlegg hver eneste dag. Vi håper dere liker bloggen, og en kommentar hadde vi satt veldig pris på:)

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits