Histore? (Bieberl0ve ¢¾)

Histore?

Vi lurer bare på et lite spørsmål..
Er det noen som vill at vi skal starte med historie igjen?
For da trenger vi hjelp, men tittel, tema og hva den skal handle om!

 Vi har kanskje en liten anelse om hva den skal handle om, men vi vill ikke ha den for lik
historien "Drømmeferien"  http://bieberl0ve.blogg.no/historie.html 

Vi syntes det er utrolig morsomt å skrive historier men vi klarer det ikke alene!-Er noen interesserte i ny historie?

12.05.2013 kl.14:08

Kjempe fin blogg hadde vært hyggelig om du tok en titt innom bloggen min og kommenterte et innlegg<3

12.05.2013 kl.14:12

Kjempe fin blogg! Mener du at toppbloggere skaper usikkerhet hos ungdom? Sophie Elise i undertøy på forsiden av FMH, positivt for bloggverden? Sjekk ut det siste innlegget mitt om du vil!:) kos deg videre<3

12.05.2013 kl.14:18

Jeg elsker historier! Jeg gleder meg til å lese noe av det dere kommer på!

Jeg har ingen ideer fordi jeg liker best å skrive litt "mørkere" selv, noe som gjør at det kanskje blir litt feil å presse inn en kjendis i en av mine.. Ja, jeg skriver fortellinger, noveller osv. Deler noen på bloggen min, hvis dere av en eller annen grunn skulle trenge å se om jeg har noen idiotiske ideer. Sannsyneligvis ikke, som sakt: jeg skriver "mørkere" enn det som passer inn i en Bieber-story. Nå må jeg slutte å skrive tull.

Ha en fortsatt fin dag! ;)

12.05.2013 kl.14:27

Ha en fin dag!!
Marte

12.05.2013 kl.14:27

Jeg syntes dere skal starte igjen! Elsket historien dere hadde før, og syntes det er utrolig morsomt og lese!

Den kan foreksempel hete noe som "Redd for å falle" "mitt liv" "Friends with benefits" "Hvofor meg" ?

og kan foreksempel handle om:

Redd for å falle:

Well what can I say, I'm the bitch. Du er skolens bitch, så enkelt er det. Du er populær og har høy status men mange hater deg også, men det at folk hater deg kunne du ikke brydd deg mindre om. Du har mange venner og har skjelden lite å gjøre, men livet ditt er ikke helt perfekt selv om det virker sånn. En ting hender på skolen og alt blir snudd opp ned, og du får tilbake gamle minner og ting du har fortreng. Gjennom denne perioden har du en som hjelper deg, støtter deg og som også vet om fortiden. Nemlig, Justin.

Mitt liv:

Du er en festglad jente som elsker å drikke, røyke hasj og feste men til tider kunne det gå for langt. Du hadde mange ganger hatt ubeskyttet sex og blitt gravid, men du har alltid tatt abort. Dette startet etter en hendelse i livet ditt, som forandret hele livet ditt og familien din sin. Du var av den stilletypen som aldri gjrode noe galt, men det var helt til moren din døde i en bilulykke, og faren og storebroren din lot dems sorg gå ut over deg og startet å torurere deg. Du blir behandlet dårlig hjemme og får kjeft uten grunn, du hadde ofte blitt slått, truet og voldtatt av din egen bror. Pappaen din var den som holdt seg til truslene og slåingen, broren din derrimot var den som kunne kneble deg nårsomhelt, låse deg inne, voltda deg og sånn. På en fest får du kontakt med en gutt med navn Justin. (Ikke kjent i denne historien)

Eller

Friends with benefits:

Du er en 17 år gammel jente som er lederen i cheerleading gjengen på skolen, du har bra karakterer men du er ikke en nerd tvert imot. Mange kaller deg skolens bitch, men du kunne ikke akkurat nekte for det. Var det noen du hatet i offentlighet, men hadde den beste sex'en med i privat var det en som het Justin. Han var kaptein på fotball laget og rakket alltid ned på folk, han ble sett på som skolens mobber + gjengen hans. På skolen og med venner hatet du og Justin hverandre, men var dere alene var det rett på sex'en. Så ja man kan si vi er freinds with benefits. Men mens dere har deres "hemmelige forhold" starter du faktisk å få følelser for Justin, men før dere startet med dette lovet dere å ikke ha følelser i spillet. Hvordan vil dette gå, når du en gang faktisk faller ordentlig for han?

Hvorfor meg?

Du er en 17 år gammel jente, en helt vanelig jente fra L.A. Du er populær på skolen, men ingen bitch. Det er en fest på hytta til en på skolen, du er ikke akkurat i party humør så du er litt tilbake hoden. Festen er i full gang og alle koser seg, helt til lyden av et skydd kommer og en i paralell klassen din faller fremover og blør fra bakhode. Dette er bare starten på et mareritt u bare vil vokne fra.

Dette er bare eksempler, men kanskje også en liten tanke vekker!

12.05.2013 kl.17:12

Lag gjerne en ny historie!Bieberl0ve

17 Drammen

Hei vi er 2 jenter på 15 år, som er store beliebers begge to, og har valgt og blogge om livet til Justin. Vi skal prøve å komme med de ferskeste nyhetene om Justin så mye som mulig, men kan ikke love en haug med innlegg hver eneste dag. Vi håper dere liker bloggen, og en kommentar hadde vi satt veldig pris på:)

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits