Justin truet naboen sin (Bieberl0ve ¢¾)

Justin truet naboen sin

I følge TMZ skal Justin sin frihet nå ligge i The L.A landsadvokat, som er i ferd med å bestemme om en dom skal bli gitt til Justin for hans oppførsel. I følge advokaten skal Justin være saksøkt for å reagert aggressivt mot sin nabo, ved å spytte mannen i annsiktet, og true med å drepe han. 

Justin skal ha racerkjørt med en ferrari i området der han bor i mars, når en nabo gikk bort for å klage over bråket av bilen. Da naboen og Justin begynte å snakke, hevder naboen at Justin ble sint og kommanderte han vekk fra eindommen sin. Da naboen beveget seg bakover, skal Justin ha spyttet han i annsiktet og sagt "Im going to fucking kill you". 

Advokten går nå gjennom alle bevis, og sender dommen på tirsdag. En kilde forteller TMZ at Justin trenger å lade opp batteriene sine, og få være litt i fred. Politiet tror ikke det vil bli noe fengseldom, men at Justin kanskje må få hjelp pga. hans gjentatte dårlige og uansvarlige oppførsel i det siste. 

The L.A landsadvokat sier også at de ikke tar hensyn til at Bieber er en kjendis, men heller det faktum at han gang på gang gjør noe som strider i mot reglene. 

Tilfeldig bilde fra google.. Tror ikke det har noe med denne saken og gjøre.

Justin har oppført seg dårlig i det siste, spesielt siden han og Selena slo opp. Om dette faktisk er sant er vanskelig og si, selvfølgelig vil jeg tro at Justin aldri hadde funnet på noe sånt. Men han truet jo en paparazzi en kort stund tilbake og sa at han skulle banke han -  "beat the fucking crap out of you". Jeg håper virkelig han kommer seg på beina igjen snart. Det er tungt å se at han ødelegger livet sitt sånn..

Tror dere det er sant?

10.05.2013 kl.23:11

Å være kjendis er ikke en unnskyldning, loven skal gjelde for alle og ikke bare oss alle andre!

11.05.2013 kl.00:55

glad eg er directioner ;) men stakkars naboen, men jb burde skjerpe seg :)
beliber

11.05.2013 kl.01:08

Elsker han fortsatt like mye. Stakkars gutt. Media er med han hvor enn han går.Bieberl0ve

17 Drammen

Hei vi er 2 jenter på 15 år, som er store beliebers begge to, og har valgt og blogge om livet til Justin. Vi skal prøve å komme med de ferskeste nyhetene om Justin så mye som mulig, men kan ikke love en haug med innlegg hver eneste dag. Vi håper dere liker bloggen, og en kommentar hadde vi satt veldig pris på:)

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits