Selena snakker ut om den nye tattoveringen sin og ringen med ''J'' (Bieberl0ve ¢¾)

Selena snakker ut om den nye tattoveringen sin og ringen med ''J''

I nytt intervju med Acces Hollywood snakker Selena om både tattoveringen, som skal bety noe med Justin, og ringen, som hun fikk av Justin med en J på. 

"It's a music note. Everybody thought that it was a heart for some , but musicis a big influence in my life. I was named after a singer, I'm a singer and a lot of other personal reasons. So, that's what I got." 

Så da er nok denne tattoveringen ikke så mye med Justin å gjøre, hvis ikke "a lot of other personal reasons" er noe med Justin da. Når intervjueren spurte om DIAMANT, ringen som er gitt av Justin med en "J" på, svart hun bare: 

"No, No, that's like almost a friendship ring. Just for fun."

Tumblr_lzzmxirrua1qe8hlio1_500_large

-Tror du tattoveringen hadde noe med Jusitn å gjøre?

MEG :)

26.02.2012 kl.12:38

Jeg vill også ha en note, det hørtes så fint ut! håper det kommer bilde av den etterhvert!

Og den ringen tror jeg står for Justin ikke bare en vennskapelig ring! <3

BTW: det er kjempe stilig at dere er tilbake, har savnet dere masse! plis ikke forlat bloggen nå. vi trenger dereBieberl0ve

17 Drammen

Hei vi er 2 jenter på 15 år, som er store beliebers begge to, og har valgt og blogge om livet til Justin. Vi skal prøve å komme med de ferskeste nyhetene om Justin så mye som mulig, men kan ikke love en haug med innlegg hver eneste dag. Vi håper dere liker bloggen, og en kommentar hadde vi satt veldig pris på:)

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits