Pharell snakker ut om Justin Bieber sin stemme (Bieberl0ve ¢¾)

Pharell snakker ut om Justin Bieber sin stemmeVet dere hvem Pharell er? Han er en rapper, som er mest kjent for sitt samarbeid med Ludacris i sangen "Money Maker." Det er sagt at han skal være med i Justins kommende album, Believe, og jeg lurer virkelig på hvordan det kommer til å bli!

Uansett; han var med i et intervju med Ryan Seacrests radioshow igår, og sa følgendeAltså, han mener bare positivt om han! Justin Bieber er veldig talentfull, har mange evner og kan få til mye med stemmen sin. Han er profesjonell! Alt handler om musikk i Justins verden, og stemmen hans bidrar med omtrent alt. Han er fokusert, og bryr seg om stemmen sin. Er det ikke den Justin vi alle kjenner? Han er fantastisk!

Etter å ha hørt intervjuet, tweetet Justin og takket Pharell for de varme ordene. "@Pharell thank you for the kind words on @ryanseacrest big bro. We are gonna make them #BELIEVE".

/BIBSES

-Hva syntes du om Justin's stemme?


Gulgul♥

25.02.2012 kl.18:54

Han har en fantastisk stemme! Det er helt sykt :OBieberl0ve

17 Drammen

Hei vi er 2 jenter på 15 år, som er store beliebers begge to, og har valgt og blogge om livet til Justin. Vi skal prøve å komme med de ferskeste nyhetene om Justin så mye som mulig, men kan ikke love en haug med innlegg hver eneste dag. Vi håper dere liker bloggen, og en kommentar hadde vi satt veldig pris på:)

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits